BI RAD ZNAL ORGANIZIRATI EVENT?

📣📢🔊🆒V Mladinskem dnevnem centru KamRa pripravljamo doživljajsko delavnico BI RAD ZNAL ORGANIZIRATI EVENT?🤩🥳 z Ana Pirih in Urška Ambrožič Potočnik.

Namenjena je vsem mladim kreativcem, ki se želite naučiti kako samostojno in samozavestno, od ideje do izvedbe, organizirati dogodek.
Čaka vas čudovita priložnost učenja iz prve roke, saj boste skupaj z mentoricama organizirali čisto pravi dogodek, razstavo modernega mozaika.
Brezplačna delavnica za mlade do 29. let bo trajala približno 2 meseca, z možnostjo morebitnega podaljška, saj se bomo prilagodili tudi današnjemu koronavirusnemu nepredvidljivemu času.
KamRo bomo VSAK TOREK med 17.00 in 20.00 uro spremenili v podjetniški event laboratorij, kjer se boste med drugim naučili uspešne in samostojne organizacije dogodka, priprave programa (kljub omejenemu budgetu), kako izvrstno izpeljati marketing, samozavestno voditi program, kako prilagoditi program trenutnim razmeram pandemije in kako dogodek uporabiti za promocijo lastne blagovne znamke. Delavnico pa bomo zaključili z izvedbo razstave, ki bo odprta in vidna širši javnosti.

Z veseljem tudi sporočamo, da se nam bo pridružila gostja MARIJA SKOČIR, višja kustosinja in vodja Galerije Jakopič in Galerije Vžigalica v Ljubljani, ki vas bo iz svojih bogatih izkušenj priprave in organizacije razstav skozi živahen program usmerila na pot samostojnega, a še vedno timskega raziskovanja.

Ujemi krasno, unikatno priložnost, ki se ti ponuja in se nam pridruži.

Prijave zbiramo na info@kamra-radovljica.si ali po telefonu 040 823 003. Začnemo 20. oktobra 2020.

Dobil/a boš bogate izkušnje, ki ti lahko pomagajo pri osebni rasti in ti pridejo prav tudi v prihodnjih kreativnih podvigih in izzivih.

Posted in Mladinski center KamRa.