Novice iz KamRe

Program za mlade do 29. let

Delavnice risanja in slikanja: vsak četrtek, ob 16.00, v MDC KamRa – izvajalka akademska slikarka Lučka Šparovec,
Tečaj začetne nemščine: vsako sredo ob 18.00, v MDC KamRa, izvajalka Ana Fon. Preberi več o tečaju.
Tečaj konverzacije v nemščini: vsako sredo ob 19.00, v MDC KamRa, izvajalka Ana Fon. Preberi več o tečaju.
Tečaj ruskega jezika: vsak četrtek ob 18.00, v MDC KamRa, izvaja Julija Lukinova.
Delavnice joge: vsako soboto ob 18.00, v Čebelarsko razvojnem izobraževalnem centru Lesce, izvajalka Ana Pirih
Izmenjevalnica igrač: v soboto, 2.12.2017, ob 10.00, v MDC KamRa

Brezplačni počitniški program za otroke

PONEDELJEK, 30. 10., 10.00 – 13.00 RAJANJE S ČAROVNICO ANO – iskanje buče, strašni prigrizki, poslikava obraza – v KamRi

 

 

 

ČETRTEK; 2. 11., 10.00 – 13.00
DELAVNICA USTVARJANJA – z Lučko Šparovec, v KamRi
DELAVNICA ŽONGLIRANJA – izdelovanje palic za žongliranje, učenje žongliranja – z Gašperjem Vidicem – v KamRi

PETEK, 3. 11., 10.00 – 13.00
DELAVNICA IGRIVA ARHITEKTURA – v izvedbi Centra Arhitekture – v KamRi
Potres
V potresu se najprej izkaže, ali so stavbe zgrajene potresno varno ali ne. Ali je tresenje tal nevarno? Skozi sestavljanje stavbe iz gradnikov bomo spoznali konstrukcijske elemente stavb in kako moramo zagotoviti potresno varnost.
Stolpnice
S sistemom lesenih plošč različnih velikosti bomo gradili stolpnice in ob tem spoznavali, kakšne so statične značilnosti stavb. Pomerili se bomo tudi v tekmovanju, katera skupina zgradi višjo stolpnico.

Roadtrip po Baltskih državah in severu

Tri prijateljice, avto, šotor na avtu, Nils, zemljevidi, Atlas Obscura in neskončno možnosti. Vse to in še več je road trip po Baltskih državah in severu. Brez podrobnega plana so se podale na pot z mislijo, da dosežejo Nordkapp. Kaj vse se jim je na poti dogajalo in kaj vse so doživele pa boste lahko slišali in videli v četrtek, 19. 10., ob 18:00 v KamRi,

Vabljeni!

Mednarodni filmski festival Kranjska Gora

Vabimo vas na 2. Mednarodni Film Fest Kranjska Gora – KGIFF, ki bo letošnje poletje v Kranjski Gori zaživel med 27. julijem in 5. avgustom 2017.

KGIFF je mlad filmski festival, ki je v čudovitem okolju te podalpske vedute na svet zavekal julija lani. Njegovo bistvo je v združevanju ustvarjalcev in ljubiteljev gibljive slike. Ideja se je porodila iz želje po oživitvi filmske tradicije kraja, ki sega v leto 1951; takrat je bil tu posnet prvi film Kekec.

Posebej bi radi poudarili letošnje delavnice (masterclasse), ki so namenjene predvsem dijakom in študentom. Vodili jih bodo priznani ustvarjalci, ki že leta krojijo svetovno filmsko sceno. Podroben opis delavnic z datumi najdete tukaj.

Prosimo vas, da informacijo razširite med svojimi kontakti, saj je to enkratna priložnost, da obogatijo svoje znanje, pridobijo nove izkušnje ter se povežejo z mednarodno priznanimi filmskimi ustvarjalci.

Dodatne informacije so dostopne na spletni strani in Facebook strani festivala, vsa vprašanja pa lahko naslovite na e-naslov prijave@kgiff.si.

Arhiv novic

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar