Postavi vprašanje gostu, ali pa le malo poklepetaj
Radio Galama Klepet 
Klepet je odprt samo v času oddajanja Radia Galama. Vsak petek in soboto od 17:00 do 21:00

Radio Galama

z vami v živo vsak petek in soboto od 17.00 do 21.00

Ideje, pripombe in pohvale nam pošljite na naslov: radio.galama@gmail.com

Tedenski program

V petek, 31. 3., ob 18:00 gostimo Gala Košnika, bivšega udeleženca programa PUM-O.

Gal Košnik je prva leta živel v Kranju, ter se kasneje preselil v bližnjo okolico. Obiskoval je srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani, po koncu četrtega letnika pa je dve leti raziskoval alternativne oblike preživetja in nastanitve. Soudeležen je bil pri zasedbi tovarne Rog in snemanju zadnjega filma Francija Slaka - Kakor v nebesih tako na zemlji.

Leta 2016 je zaključil program kiparstva na Akademiji za likovne umetnosti v Ljubljani. Vmes je bil dvakrat v bolnišnici v Begunjah, opisuje se kot neperspektiven a trmasto vztrajen.


V soboto, 1. 4., ob 18:00 pa bodo naši gostje THeWET.

THeWET je škofjeloška skupina, ki jo sestavljajo Marko Štibelj, Matic Žagar, Martin Doljak in Vid Vraničar.
Fantje glasbeno sodelujejo že dobrih deset let. V tem času so nabrali veliko odrskih in studijskih izkušenj s katerimi bogatijo svoj nastop. V svojih besedilih pokažejo družbeno kritičnost, soproščenost in mladostno brezbrižnost, ne manjka pa tudi humorja, domišljije in ljubezni. Preigravajo svojo različico funk, raggea, ska in hard rock glasbe ampak se žanrsko sami nočejo omejevati, ker vedno radi poskušajo nove stvari in poslušalcu dajo nekaj novega in drugačnega.
V letu 2016 so izdali prvenec Trip to Boston, ki so ga sami posneli in izdali v samozaložbi. Po enem letu novih doživetij in trdega dela fantje predstavljajo še bolj dovršen zvok in odrski nastop.
Ker so člani skupiune THeWET prijatelji že od malega so njihovi koncerti polni smeha, dinamike, pozitivne energije in glasbe, ki se dotakne vsakega na svoj način.


Kva dogaja?

Vsak mesec udeležencem naših programov podarimo deset brezplačnih kuponov za ogled kateregakoli 2D filma v Linhartovi dvorana Radovljica.

Kuponi za mesec april so že na voljo, v kinu pa si lahko ta vikend ogledate:

  • petek, 31. 3.

Spovedi – 18:00
Kong: Otok lobanj – 20:00

  • sobota, 1. 4.

Samo konec sveta – 20:15

Knjižnica A. T. Linharta

  • sobota, 1. 4., od 9:00 do 11:00

Predstavitev in razstava s pestrega dogajanja 12 Noči z Andersenom

Linhartov trg v Radovljici

  • nedelja, 2. 4., ob 9:00

Bolšji sejem

Trainstation Kranj

  • soboto, 1. 4., ob 20:00;

KUD Kiks se vrača v Trainstation SubArt z novo v seriji "to bomo obžalovali" predstav! Po večih izvedbah Pijanega impra in Večerov črnega humorja je tokrat čas za preizkušanje samih meja človeške vzdržljivosti.

Improvizatorji bodo pod taktirko neusmiljenega voditelja večera in najverjetneje še manj usmiljene publike (bodimo iskreni, vemo, kakšne sorte ljudje obiskujete naše predstave) nastopali pod ekstremnimi pogoji. Ob misli na to, kaj preživljajo nastopajoči, vam bo zaledenela kri, odrevenel vam bo um, mravljinci vam bodo ohromili čute… vse to pa se bo kmalu prelevilo v katarzično olajšanje, ko boste ugotovili, da se to ne dogaja vam. 

Le nekaj je jasno – kljub ekstremnim pogojem bodo hrabri junaki na odru storili vse, da ustvarijo smiseln prizor in vas do srca nasmejijo.

Sadistični voditelj večera bo Nejc Šmit.

Hrabri junaki, ki se mu bodo postavili po robu, pa bodo Rok Bohinc, Sašo Stare, Dino Kapetanovič, Matjaž Peklaj in skrivnostni gost.

Vstopnina: 5€

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Za celoten arhiv oddaj kliknite TUKAJ